ביס מושלם
מתכון לחטיפי לוטוס בציפוי שוקולד ושיברי אגוזים
כמה דקות של עבודה ויש לכם ביס כל כך כיפי ומפנק, מתכון מוצלח לחטיפי לוטוס נדירים וטעימים שהילדים וגם אתם פשוט תעופו עליהם
- שרה שבבו
- י"ג סיון התשפ"ד
חטיפי לוטוס בציפוי שוקולד ואגוזים צילום: שרה שבבו
מתכון לחטיפי לוטוס בציפוי שוקולד ושיברי אגוזים / שרה שבבו
המצרכים לחטיפי לוטוס בציפוי שוקולד ושיברי אגוזים:
- חבילת עוגיות לוטוס או קרמל
- צנצנת לוטוס למילוי
לציפוי:
- 300 גרם שוקולד חלב
- 1/2 כוס מקלות שקדים או אגוזי לוז קלויים וקצוצים (שמתי אגוזי מלך ואהבתי יותר עם השקד, לוז..)
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה לחטיפי לוטוס בציפוי שוקולד ושיברי אגוזים:
- מסדרים את העוגיות על משטח העבודה
- מזלפים לוטוס בנדיבות על כל עוגייה ומכסים בעוגייה נוספת.
- בקערה, שמים שוקולד ושמן ומחממים בפולסים במיקרוגל עד להמסה
- מערבבים לשוקולד חלק ומוסיפים את האגוזים.
- טובלים כל עוגייה ממולאת בשוקולד עם האגוזים ומיד מניחים בתבנית מרופדת עם נייר אפיה
- מומלץ להכניס שעה לפני את התבנית למקפיא כדי שהיא תהיה קרה וכשתשימו את העוגיות המצופות - השוקולד התקשה במהירות
- שומרים את החטיפים במקפיא / מקרר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות