נשנוש מוצלח
מתכון לקרקרים ביתיים
מתכון מעולה לקרקרים ביתיים מוצלחים וטעימים, לכל אלו שאוהבים לנשנש מלוחים, המתכון הזה בדיוק בשבילכם
- חני לוין
- ג' סיון התשפ"ד
קרקרים ביתיים צילום: ניצה בן ישי
מתכון לקרקרים ביתיים / ניצה בן ישי
המצרכים לקרקרים ביתיים:
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית מלח
- 1/3 כוס שמן
- 1/2 כוס מים
- 1/4 כפית אבקת אפייה
לציפוי:
- שומשום
- קצח
אופן ההכנה לקרקרים ביתיים:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד
- מניחים את הבצק בצד לנוחה במשך כחצי שעה.
- מחלקים את הבצק ל 3 כדורים ומרדדים כל כדור בין שתי ניירות אפייה, מאוד מאוד דק!!
- מפזרים שומשום, קצח או כל תוספת שרוצים, ומעבירים רידוד פעם שנייה מעל השומשום או הקצח כדי שיידבק לבצק.
- מחוררים את הבצק עם מזלג, וחותכים לריבועים.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כרבע שעה עד שמזהיב
- שומרים בקופסא אטומה ומנשנשים כשמתחשק
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות