סלט אנטיפסטי
מתכון לסלט אנטיפסטי עם בולגרית
לקראת חג השבועות: מחפשים סלט חלבי עשיר ומרענן? קבלו מתכון לסלט אנטיפסטי עם קוביות גבינה בולגרית | מתכון שמתאים לכל סעודה חלבית חגיגית
- חני לוין
- א' סיון התשפ"ד
סלט אנטיפסטי צילום: אפרת סיאצ'י
סלט אנטיפסטי
מתכון לסלט אנטיפסטי עם בולגרית / אפרת סיאצ'י
המצרכים לסלט אנטיפסטי עם בולגרית:
- 1/2 שקית עלי בייבי (כ-60 גרם)
- 1 חציל קטן קלוף חתוך לקוביות קטנות
- 1 גמבה חתוכה לריבועים
- 1 בצל סגול חתוך גס
- 1 בטטה קטנה קלופה חתוכה לחצאי עיגולים
- 1/2 סלסלת פטריות שמפיניון חצויות
- 1 קישוא חתוך לחצאי עיגולים
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית סילאן
- מלח
- קמצוץ פלפל שחור
- כ - 100 גרם גבינה בולגרית (רצוי מעודנת רכה) חתוכה לקוביות
הרוטב לסלט:
- 1-2 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ בלסמי
- כ1/3 כפית שטוחה מלח
- מעט פלפל שחור
אופן ההכנה לסלט אנטיפסטי עם בולגרית:
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הירקות (למעט עלי הבייבי). מתבלים בשמן זית, סילאן, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות טורבו במשך כ-40 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
- מניחים בקערת סלט עליי בייבי ומוסיפים את הירקות האפויים. מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור.
הערה: אפשר להכין מראש אך מומלץ לתבל לפני ההגשה.
מאת: אפרת סיאצ'י – מתכונים ב10 דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות