לקראת חג השבועות
מתכון לעוגת ביסקוויטים קרה בטעם של פעם
מתכון לעוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה שיש, ביסקוויטים טבולים בחלב עם שכבות של קרם וניל ושוקולד בציפוי גנאש שוקלדי מושלם יוצרים יחד קינוח חלבי חגיגי המתאים במיוחד לקראת חג השבועות
- נועם זיגדון
- כ"ח אייר התשפ"ד
עוגת ביסקוויטים קרה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת ביסקוויטים קרה בטעם של פעם / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת ביסקוויטים קרה בטעם של פעם:
- ½+1 שרוולי ביסקוויטים פתי בר
לקרם וניל:
- 1 חב' פודינג וניל
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 1 גבינה לבנה 9%-5% (250 גר')
- 2 כפות סוכר
לקרם שוקולד:
- 1 חב' פודינג בטעם שוקולד
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 1 גבינה לבנה 9%-5% (250 גר')
- 2 כפות סוכר
לגנאש:
- ½ מיכל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
(לשכבה יותר עבה להכפיל כמויות)
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים קרה בטעם של פעם:
- מקציפים את השמנת מתוקה עם החלב, הסוכר והפודינג לתערובת יציבה ומוסיפים את הגבינה
- טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים אותם בשכבה בתוך תבנית אפייה
- מעל שכבת הביסקוויטים מורחים את הקרם הוניל ושוב טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה נוספת מעל הקרם
- מעל שכבת הביסקוויטים הזו מורחים את קרם השוקולד
הכנת גנאש:
- ממיסים את השמנת והשוקולד על הגז או במיקרוגל ומערבבים לקבלת שוקולד חלק
- שופכים את הגנאש מעל העוגה ומכניסים את העוגה למקרר למספר שעות לפני ההגשה
- מגישים את העוגה כשהיא קרה ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות