מהמטבח הטריפולטאי
מתכון לשקך - כעכים לשבועות טעימים ומוצלחים
לכל חובבי הכעכים קבלו מתכון לכעכע מיוחד לשבועות מהמטבח הטריפוליטאי, הוא נקרא גם שקך, נשנוש מוצלח, טעים וקל להכנה
- חני לוין
- כ"ו אייר התשפ"ד
שקך - כעכע לשבועות צילום: נועם זיגדון
מתכון לשקך - כעכים לשבועות טעימים ומוצלחים
המצרכים לשקך - כעכים לשבועות טעימים ומוצלחים:
- 1 ק"ג קמח
- 2 אבקת אפיה
- 2 סוכר וניל
- ½ כפית סודה לשתייה
- ½-1 כוסות שמן חמים
- ½-1 כוסות סוכר
- 1 כוס שומשום
- 1 כוס מים
אופן ההכנה לשקך - כעכים לשבועות טעימים ומוצלחים:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד ורך
- מניחים את הבצק בצד למנוחה של רבע שעה
- מחלקים את הבצק לכדורים קטנים
- ויוצרים צורות קטנות - סולם, יונה, עין, דג וכל מה שאוהבים
- משחילים את העוגיות בחוט ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים עד שמזהיב
- שומרים בקופסא אטומה ונהנים
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון: מרים תשובה
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות