כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
שילוב טעמים מושלם

מתכון לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן

המלכה שלכם לכבוד חג השבועות מתכון לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן, שילוב טעמים מושלם ומיוחד שאי אפשר לעמוד בפניו

מתכון לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן
עוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן צילום: שרה שבבו

מתכון לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן / שרה שבבו

המצרכים לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן:

  • 200 גרם קדאיף
  • 70 גרם חמאה
  • ¾ כוס אבקת סוכר
  • ¾ כוס פיסטוקים טחונים גס
  • לקרם:
  • 500 גרם מסקרפונה של טרה
  • 500 מל שמנת להקצפה
  • 1 גבינה 5%
  • כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל או מחית וניל

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 70 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן:

הכנת עוגת קדאיף צילום: שרה שבבו

  1. במחבת מניחים קדאיף, חמאה ואבקת סוכר ומטגנים עד להזהבה תוך כדי ערבוב
  2. מצננים ומשטחים בתבנית
  3. מעל שכבת הקדאיף מפזרים שכבת פיסטוקים גרוסים

הכנת הקרם:

  1. בקערה, שמים את כל מרכיבי הקרם ומקציפים לקרם חלק ויציב
  2. יוצקים את הקרם על הקדאיף ומישרים
  3. מעבירים את העוגה למקפיא למשך שעה
  4. לאחר מכן מכינים את הציפוי
  5. בקערה קטנה מכניסים שוקולד ושמנת ומחממים דקה במיקרוגל
  6. מערבבים לקרם חלק ומצפים את העוגה

הכנת הקישוט:

  1. מפזרים פיסטוקים ועלי ורדים
  2. מקפיאים את העוגה לילה ולאחר מכן מעבירים למקרר
  3. מגישים קר ומתענגים על כל ביס

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לעוגה חלבית עוגה חלבית מתכון לעוגה לשבועות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}