טעימים במיוחד
מתכון לשושני מרנג שוקולד מושלמים
המאפה האהוב בגרסה שוקולדית טעימה ומוצלחת, מתכון לשושני מרנג שוקולד שפשוט לא תפסיקו לנשנש אותן
שושוני מרנג צילום: אסתי
מתכון לשושני מרנג שוקולד מושלמים / אסתי
המצרכים לשושני מרנג שוקולד מושלמים:
לבצק:
כוס מדידה: ח"פ לשתייה חמה (כוס קרטון)
- 3/4 כוס סוכר + כף נוספת
- 1 נטורינה (200ג')
- 3 חלמונים L
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1שקית סוכר וניל
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- מעט גרידת לימון
- 1/3 כוס קקאו
- כ 3 וחצי כוסות קמח (להוסיף לפי הצורך)
למרנג:
- 3 חלבונים L
- 1 כוס סוכר
- 3 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה לשושני מרנג שוקולד מושלמים:
טיפ: רצוי להכין את הבצק ולרדד את כל שלושת החלקים ולהניח בצד .ורק לאחר מכן להכין את מילוי המרנג
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחיילים ללוש עד לקבלת בצק חלק ונעים
- מחלקים את הבצק ל - 3 חלקים שווים
- מרדדים לצורת מלבן כל חלק על גבי נייר אפיה ומעל להניח נייר נוסף ולרדד
הכנת המרנג:
- מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר
- מוסיפים בתנועות קיפול 3 כפות פודינג וניל
הכנת השושנים:
- לוקחים מלבן בצק אחד ומורחים שליש מרנג בצורה אחידה על כל מלבן
- חותכים עם סכין רצועות ארוכות בעובי 3 סנטימטר ומגלגלים כל רצועה לצורת ספירלה (שבלול) ראו בתמונה
- הכנת השושניםצילום: אסתי
- מניחים את שושני הבצק על גבי תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180-200 מעלות ואופים כ 12 -13 דקות או עד להזהבה קלה מאוד
- מוציאים את השושנים מצננים מעט ומפזרים אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות