חוגגים שבועות עם סטארקיסט
לקראת חג השבועות, סטארקיסט מגישים לכם מתכונים שמותאמים במיוחד לחג.
- כתבה מקודמת
- כ"ה אייר התשפ"ד
סטארקיסט צילום: יח"צ
שלושה מרכיבי יסוד משפיעים על איכותה של טונה סטארקיסט,: הנתח הטוב ביותר בטונה - פילה, תהליך ייצור קפדני לאורך כל שרשרת הייצור ודייג בלב האוקיינוס.
את הטונה של סטארקיסט תוכלו לאכול כמות שהיא או במגוון רחב של מתכונים, כמו קציצות דגים, מאפים ממולאים, בולונז, שקשוקה, סלטים מושקעים ועוד.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית.
מתכון פשטידת טונה בנוסח איטלקי
מצרכים:
- 2 קופסאות קופסת סטארקיסט טונה בשמן
- 1 קופסה גבינה לבנה 5%
- 1 קופסה קוטג' 3%
- בצל
- 1 רסק עגבניות קטן
- 4 פרוסות גבינה צהובה 5%
- כפית שמן
- 350 גר' אטריות שבלולים
אופן ההכנה:
- לבשל את האטריות, לשטוף ולסנן מנוזלים.
- לטגן בכפית שמן את הבצל עד להזהבה.
- להוסיף את הטונה, הרסק, מלח ופלפל, ולצנן.
- להוסיף את הגבינה לבנה והקוטג', את האטריות ושאר המצרכים.
- לערבב הכל ולשים בתבנית בתנור ב- 180 מעלות בערך חצי שעה.
- להוציא ולפזר מעל את הפרוסות גבינה צהובה.
- להחזיר לתנור עד שמשחים.
מתכון פאי טונה מתכון לתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ
מצרכים:
חומרים לבצק :
- 3 וחצי כוסות קמח
- שמן זית כתית מעולה שסונן מקופסאות הטונה
- 2 כפיות מיץ לימון
- 1 כפית מלח
- ¾ גביע אשל
- חצי כוס עלי בזיליקום
חומרים למילוי :
- 3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה (מסוננות – יש לשמור את השמן בצד)
- 2 ביצים
- 5 כפיות מיונז
- 1/2 כוס חלב
- 4 כפות גבינה צהובה מגוררת
- 2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
- מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבלים במיקסר את כל חומרי הבצק לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה גדול מספיק לתבנית לכיסוי התחתית ודפנותיה.
- מערבבים את המילוי ויוצקים מעל הבצק, אם נותר בצק ניתן לקשט עם יתרת הבצק את הפאי בחלקו העליון.
- אופים על חום בינוני 180 מעלות ל45 דקות. בתום 45 הדקות, מורידים את החום לחום נמוך ומשאירים את הפאי לעוד כחצי שעה בתנור. מגישים חם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות