ניתן להמיר לפרווה
מתכון לקינוחי פרחי קדאיף חלביים וטעימים
מחפשים להפתיע עם קינוח מקורי ומיוחד יותר? קבלו מתכון לפרחי קדאיף וקצפת שתוכלו להמיר בקלות לפרווה ולהתאים לכל סעודה
- חני לוין
- כ"ג אייר התשפ"ד
קינוח פרחי קדאיף צילום: אסתי
מתכון לקינוחי פרחי קדאיף חלביים וטעימים / אסתי
המצרכים לקינוחי פרחי קדאיף חלביים וטעימים:
מצרכים לבסיס:
- 50 גרם חמאה / נטורינה (לפרווה)
- 100 גרם שערות קדאיף
לקצפת:
- 2 שמנת מתוקה / קצפת צמחית (לפרווה)
- 4 כפות פודינג וניל
- 3 כפות סוכר
לסירופ סוכר:
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס מים
- 1/4 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה לקינוחי פרחי קדאיף חלביים וטעימים:
הכנת הבסיס:
- מניחים חמאה בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה ומפרידים אותן בעזרת האצבעות.
- מניחים מעט מהשערות בתוך תבנית שקעים רינגים (אפשר גם של מאפינס)
- אופים את שערות הקדאיף בתנור שחומם מראש על 170 מעלות במשך כ- 15 דקות (או עד להזהבה קלה)
הכנת הקצפת:
- מקציפים את כל מרכיבי הקצפת במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה
הכנת סירופ סוכר:
- מחממים על הגז את הסוכר והמים ומערבבים עד שהסוכר נמס מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עד לצמצום הסירופ.
הרכבת הפרחים:
- על כל קדאיף יוצקים מעט מהסירופ
- מזלפים בעזרת שקית זילוף מהקרם ומעל ניתן לקשט במעט שערות קדאיף אפויות
- רצוי להקפיא עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות