המסע אל הפיליפינים
מרתק: כך מייצרים מלח מקליפות של קוקוס • צפו
על מלח קוקוסי שמעתם? יצחק כרמלי משתף בסרטון נוסף מהפיליפינים, והפעם כיצד מייצרים מלח מקליפות של פרי הקוקוס | כך נראה תהליך יצור המלח הפיליפיני • צפו
- חני לוין
- כ"ג אייר התשפ"ד
תהליך ייצור מלח קוקוסי צילום: יצחק כרמלי
פרשת בחוקותי : "אֶרֶץ מְלֵחָה" (הפטרה)
מלח אסין, כך קוראים לו בפיליפינים, הוא נחשב לאחד המלחים היוקרתיים בעולם, טעמו כטעם הקוקוס, בעבר הוא היה נחשב למלח עממי פשוט וזול, היום הוא נחשב למלח יוקרתי ביותר העולה רק על שולחנם של מלכים.
תהליך ייצור מלח קוקוסי צילום: יצחק כרמלי
ולפינת ההלכה: שוב נתעלמה ממני הלכה, האוכל מלח מברך שהכל, כך נפסק בשו"ע סימן ר"ד. ועיין בכף החיים שכתב דוקא אם נהנה מטעמו של המלח.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות