ארוחת ערב נהדרת
מתכון לפיתות לאפה משולבות ורכות במיוחד
ארוחת ערב נהדרת: מתכון לפיתות לאפות נדירות ורכות במיוחד, מוברשות בשמן זית המעניק לכל פיתה את הרכות המושלמת והטעם המיוחד
פיתות לאפה צילום: שרה שבבו
מתכון לפיתות לאפה משולבות ורכות במיוחד / שרה שבבו
המצרכים לפיתות לאפה משולבות ורכות במיוחד:
- 6 כוסות קמח
- 4 כפות סוכר
- 2 כפות מלח
- ½ + 1 כפות שמרים
- 6 כפות שמן זית
- 500 מ"ל מים
אופן ההכנה לפיתות לאפה משולבות ורכות במיוחד:
- בקערה, שמים מים, סוכר ושמרים ומערבבים, נותנים לזה לתסוס 10 דקות
- מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים, מוסיפים שמן זית ומתחילים ללוש את הבצק עד לקבלת בצק אחיד
- משמנים את הקערה והבצק ומניחים בצד להתפחה במשך שעה
- לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל10 כדורים ונותנים להם מנוחה נוספת של 10 דקות
- מרדדים כל כדור בצק לעיגול בעובי ½ ס"מ
- מחממים מחבת חמה ומניחים פיתה אחת על המחבת הרותחת
- מכוונים על חום גבוה וכשתחתית הפיתה מקבלת סימנים שחומים ונוצרים בועות הופכים את הפיתה.
- מטגנים כך את כל הפיתות ומוצאים אותן לצלחת - מברישים את הפיתות בנדיבות בשמן זית.
- ניתן להוסיף לשמן זית - שום כתוש ופטרוזיליה קצוצה זה משדרג את הפיתות מאוד
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות