ב-5 דקות: חזה עוף מוקפץ ברוטב אסיאתי
מחפשים ארוחת צהריים צבעונית וטעימה בניחוח המזרח הרחוק? קבלו מתכון מהיר לחזה עוף מוקפץ עם אורז
חמש דקות בלבד מפרידות ביניכם לבין ארוחת צהריים צבעונית וטעימה במיוחד עם ניחוחות המזרח הרחוק.
ל-4-3 מנות:
1/2 ק"ג חזה עוף פרוס לרצועות דקות
2 כפות שמן זית
לרוטב:
1/2 כוס (8 כפות) רוטב בסיס לבישול של אסם
2 כפות רוטב סויה קלאסי של אסם
6 כפות חלב קוקוס (מי קוקוס)
מלח ופלפל
להגשה:
1 כוס בצל ירוק פרוס לטבעות
2 כפות שומשום קלוי
1. מחממים מחבת עם שמן זית. מוסיפים רצועות עוף וצורבים עד שהעוף משנה את צבעו ללבן.
2. מוסיפים רוטב בסיס לבישול, סויה וחלב קוקוס, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-3 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט. מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. כאשר הכל עדיין במחבת מפזרים על העוף שומשום ובצל ירוק ומקפיצים כמה שניות יחד.
3. מגישים לצד אורז לבן.
ל-4-3 מנות:
1/2 ק"ג חזה עוף פרוס לרצועות דקות
2 כפות שמן זית
לרוטב:
1/2 כוס (8 כפות) רוטב בסיס לבישול של אסם
2 כפות רוטב סויה קלאסי של אסם
6 כפות חלב קוקוס (מי קוקוס)
מלח ופלפל
להגשה:
1 כוס בצל ירוק פרוס לטבעות
2 כפות שומשום קלוי
1. מחממים מחבת עם שמן זית. מוסיפים רצועות עוף וצורבים עד שהעוף משנה את צבעו ללבן.
2. מוסיפים רוטב בסיס לבישול, סויה וחלב קוקוס, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-3 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט. מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. כאשר הכל עדיין במחבת מפזרים על העוף שומשום ובצל ירוק ומקפיצים כמה שניות יחד.
3. מגישים לצד אורז לבן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות