מעדן בשרי מושלם
מתכון לקישואים ממולאים בבשר
מתכון מוצלח לקישואים ממולאים בתערובת בשר עסיסית, מתובלים בטוב טעם ומתאימים כמנה עיקרית לכל סעודה חגיגית או לכבוד שבת קודש
- נועם זיגדון
- י"ד אייר התשפ"ד
קישואים ממולאים צילום: נועם זיגדון
מתכון לקישואים ממולאים בבשר / נועם זיגדון
המצרכים לקישואים ממולאים בבשר:
- 12 קישואים קטנים שטופים - לחרוץ את הקישוא לא עד הסוף (כמו סנדוויץ)
למילוי בשר:
- ½ ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 3 שיני שום כתוש
- ½ צרור חבילה פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות פירורי לחם
- 1 כפית פפריקה חריפה
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ½ כף תבלין למפרום
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית כורכום
- 1 ביצה
לרוטב:
- ¼ כוס שמן
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 כף גדושה רסק
- ½ כף תבלין למפרום
- 1 כפית מלח
- ½ כף אבקת מרק עוף
- פפריקה חריפה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כורכום
- 6 שיני שום
- פלפל צ'לי חריף- אופציונלי
- 2 כוסות מים
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לקישואים ממולאים בבשר:
הכנת המילוי:
- בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי מלית הבשר עד לקבלת תערובת אחידה
- ממלאים את הקישואים ומניחים בצד
הכנת התבשיל:
- מטגנים את הבצל עם השמן
- מוסיפים את הפפריקה, הכורכום, השום והפלפל חריף
- מטגנים כ - 3 דקות, מוסיפים את הרסק והמים
- מוסיפים את יתר התבלינים, מערבבים הייטב ומסדרים את הקישואים הממולאים
- מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומביאים לרתיחה
- מעבירים ללהבה בינונית על אש נמוכה
- מבשלים במשך כשעה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות