טעימה וקלה להכנה
מתכון לעוגת שמנת פרורים קלאסית מנצחת
מה יותר טעים וקל מלהכין עוגת שמנת פירורים קלאסית, מתכון מנצח לעוגה האהובה בטעם הנוסטלגי, עוגה שמתאימה כקינוח חגיגי או לצד הקפה ברגע של הפסקה כשמתחשק להתפנק על משהו טעים
עוגת שמנת פירורים צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת שמנת פרורים קלאסית מנצחת / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת שמנת פרורים קלאסית מנצחת:
לבצק:
- 1 חמאה רכה
- 1/4 כוס סוכר
- 2 חלמונים
- 2 כוסות קמח תופח של נפלאות
- 1 כפית תמצית וניל
למלית:
- 2 שמנת מתוקה
- להוסיף
- 1 כוס סוכר
- 2 שמנת חמוצה
- 500 גר' גבינה 5% או 9%
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה לעוגת שמנת פרורים קלאסית מנצחת:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך
- 3/4 מהבצק משטחים בתבנית חד פעמית בנונית, 1/4 מהבצק מניחים על נייר כסף / תבנית אפייה קטנה – מכניסים את הבצקים לתנו שחומם מראש על 180 מיעלות ואופים כ20 דקות עד להשחמה
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
הכנת המלית:
- מקציפים 2 שמנת מתוקה ומוסיפים את הסוכר, תמצית וניל, שמנת חמוצה וגבינה
- מערבבים הייטב לאיחוד ומניחים את התערובת מעל העוגה האפויה
- מפוררים את שארית הבצק (שאפינו על נייר כסף) על תערובת מילוי הגבינות ומכניסים לקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות