לא תפסיקו לאכול
מתכון לקציצות קבב ברוטב טחינה משגע
רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים שלכם? אוהבים שינויים ומתכונים מיוחדים? קבלו מתכון לקציצות קבב מושלמות הנאפות בתנור ברוטב טחינה ומקבלות טעם נפלא שפשוט לא תפסיקו לאכול, בהגשה עם פיתות, סלטים וצ'יפס תקבלו מתה לארוחת צהריים הכי טעימה שיש
- חני לוין
- י"א אייר התשפ"ד
קציצות קבב ברוטב טחינה משגע צילום: המתכונים של ורד כהן
מתכון לקציצות קבב ברוטב טחינה משגע / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לקציצות קבב ברוטב טחינה משגע:
לקבב:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 1 בצל קצות
- חופן כוסברה קצוצה
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- כמון (לפי הטעם)
- מעט צ'ילי גרוס
- מעט שמן
לרוטב:
- 1 כוס טחינה גולמית
- 1 כוס מים
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- מיץ לימון (לפי הטעם)
לפיזור מעל:
- חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לקציצות קבב ברוטב טחינה משגע:
- בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי הקבב עד לקבלת תערובת אחידה
- מכדררים מתערובת הבשר קציצות מאורכות – צורה של קבבים קטנים
- מניחים את קציצות הקבב בצורה מסודר על תבנית אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 275 מעלות בתוכנית טורבו וגריל עליון ואופים עד שמשחים, כ - 10 דקות
- מוציאים מהתנור ומכינים את הטחינה
- בקערה מכניסים את הטחינה הגולמית, מים, מלח, פלפל שחור ומעט מיץ לימון ומערבבים הייטב בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת טחינה דלילה
- שופכים מעל קציצות הקבב את הטחינה שהכנו ומחזירים את התבנית לתנור לאפייה של כחמש דקות נוספות, מוציאים מהתנור ומפזרים כוסברה קצוצה
- מגישים בתוך פיתה עם סלטים, צ'יפס וכל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות