טעים ומוצלח
מתכון לקונפי עגבניות שרי
מתכון טעים ברמות ומשדרג כל ארוחה, קונפי עגבניות שרי מתאים כתוספת לכריכים, סלטים, גבינות וגם בשרים | מתכון קל להכנה ומוצלח – בהגשה על צנים באגט קריספי וגבינת שמנת תקבלו ארוחת ערב משביעה ומושלמת
- חני לוין
- ו' אייר התשפ"ד
קונפי עגבניות שרי צילום: שרה שבבו
מתכון לקונפי עגבניות שרי / שרה שבבו
המצרכים לקונפי עגבניות שרי:
- 1 ק"ג עגבניות שרי (עדיפות לתמר)
- 6 שיני שום קלופות
- שמן זית לכיסוי מלא
- צרור טימין
- רוזמרין
- עלה זעתר טרי
אופן ההכנה לקונפי עגבניות שרי:
קונפי עגבניות שרי צילום: שרה שבבו
- מכניסים את כל המרכיבים לסיר או תבנית ומכסים הכל בשמן זית
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך כשעה ועד שהעגבניות צלויות.
- לאחר האפיה מעבירים את הקונפי לצנצנת ושומרים בקירור
- לפני ההגשה מפזרים מעט מלח
- מגישים על צנימים עם גבינת שמנת ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות