ארוחת צהריים מושלמת
מתכון לנתחי אנטריקוט עם פטריות מוקפצים
מתכון למנה בשרית מושלמת המתאימה כארוחת צהריים או כעיקרית בכל סעודה חגיגית, מתכון קל ומהיר להכנה, בהגשה לצד אורז לבן תקבלו מנה מושלמת ומשביעה במיוחד
- חני לוין
- ה' אייר התשפ"ד
נתחי אנטריקוט מוקפצים צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לנתחי אנטריקוט עם פטריות מוקפצים / אפרת סיאצ'י
המצרכים לנתחי אנטריקוט עם פטריות מוקפצים:
- 500 גרם נתחי אנטריקוט דקים בעובי 1-1.5 ס”מ (ניתן להשתמש גם ברצועות סינטה) *מומלץ לבקש מהקצב לחתוך
- 2 בצלים בינוניים קצוצים
- 1/2 פלפל צ’ילי חריף קצוץ (לא חובה)
- 1 סלסלת פטריות טריות חצויות
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף סילאן
- 1 כף דבש
- 2 שיני שום כתושות
- מלח (לפי הטעם)
- מעט פלפל שחור
- 1/3 כוס בצל ירוק קצוץ (חלק ירוק + לבן)
אופן הכנה לנתחי אנטריקוט עם פטריות מוקפצים:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות והפלפל צ'ילי, מוסיפים מעט מלח ומטגנים כ6 דקות תוך ערבוב תמידי
- מעבירים את תערובת הבצל והפטריות לצלחת
- מחממים מחבת נוספת עם מעט שמן ומתחילים לצרוב את נתחי האנטריקוט תוך הקפצה מתמדת על אש בינונית-גבוהה במשך כדקה מכל צד, עד להשחמה.
- מוסיפים לתוך המחבת עם נתחי האנטריקוט את תערובת הבצלים והפטריות ומערבבים הייטב לאיחוד
- מתבלים ברוטב סויה, סילאן, דבש, שום כתוש, מלח ופלפל שחור. וממשיכים להקפיץ תוך ערבוב במשך 2-3 דקות ממשיכים לערבב ומוסיפים מעט בצל ירוק (מוסיפים טיגון לפי מידת הצורך)
- מערבבים שוב לאיחוד ומסירים מהאש
- מגישים את המנה לצד אורז לבן ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות