מתכון לשיפודי ירקות עסיסיים על האש
מחפשים מה להוסיף לצד הבשרים על האש? קבלו מתכון קל ומהיר לשיפודי ירקות טעימים ועסיסיים שתמיד תוכלו לשדרג ולהוסיף להם קוביות פרגית / חזה עוף / שווארמה
- חני לוין
- ה' אייר התשפ"ד
שיפודי ירקות צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לשיפודי ירקות עסיסיים על האש / אפרת סיאצ'י
המצרכים לשיפודי ירקות עסיסיים על האש:
- גמבה
- בטטה קלופה
- פלפל ירוק
- גזר קלוף
- קישוא קלוף
- תפו”א קלוף
- בצל
- חציל
- עגבנייה
לתיבול:
- 4 כפות שמן זית
- 2 כפות סילאן
- מלח
- פלפל שחור גרוס גס.
אופן הכנה לשיפודי ירקות עסיסיים על האש:
- את הירקות שוטפים וחותכים לקוביות / עיגולים ומניחים בקערה יחד עם התיבול
- מערבבים הייטב כך שכל הירקות יקבלו מהתיבול ומתחילים לשפד
- לוקחים שיפוד ומניחים מכל ירק לפי הסדר כך שייווצר לכם שיפוד ססגוני
- צולים את השיפודים על המנגל משני הצדדים עד שתפוחי האדמה והבטטה מתרככים
- להכנה בבית: מטגנים את השיפודים במחבת פסים משני הצדדים או צולים בתנור שחומם מראש על200 מעלות במשך כ-20 דקות עד לריכוך והזהבה
- מגישים לצד בשרים אהובים ומתענגים
טיפ: ניתן לשדרג את השיפודים ולצרף להם קוביות חזה עוף / שווארמה / פרגיות – משדרג מאוד את השיפודים והטעם
טיפ 2: ניתן לתבל גם בתערובת תיבול על האש עם מעט שמן, מלח ופלפל שחור
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות