ארוחה קלילה וטעימה
מתכון לטורטיית בשר על האש
ארוחת צהרים קלילה ומהירה המתאימה גם להכנה במחבת הביתית וגם על המנגל בסעודה משפחתית חגיגית, מתכון לטורטיית בשר מושלמת המוגשת בתוספת של זילוף טחינה וירקות טריים
- חני לוין
- ה' אייר התשפ"ד
טורטיית בשר צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לטורטיית בשר על האש / אפרת סיאצ'י
המצרכים לטורטיית בשר על האש:
- 5-6 טורטיות
- 300 גרם בשר טחון
- 1 בצל בינוני טחון במעבד מזון או בלנדר מוט
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
תוספות:
- טחינה
- עגבנייה קצוצה
- בצל סגול קצוץ
- עלי פטרוזיליה / כוסברה קצוצים
אופן ההכנה לטורטיית בשר על האש:
- בקערה מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הטחון, מלח ופלפל שחור עד לאיחוד
- לוקחים טורטייה ומהדקים על חצי מהטורטייה מתערובת הבשר
- משמנים מחבת רחבה ומניחים את הטורטיה עם הצד של הבשר כלפי מטה.
- מטגנים במשך כ-2 דקות על אש בינונית-נמוכה ולאחמ"כ הופכים צד. מטגנים 1-2 דקות נוספות ומעבירים לצלחת.
- מזלפים על טורטיית הבשר – טחינה ומפזרים תוספות - עגבניה קצוצה, בצל סגול קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, מקפלים לחצי ואוכלים
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות