מתכון למגולגלות כוסמין במילוי תמרים וחלווה
מתכון לעוגיות תמרים מבצק כוסמין - בריאות טעימות ומוצלחות, מצוינות בהקפאה ולהגשה כקינוח לאחר הסעודה
- חני לוין
- א' אייר התשפ"ד
מגולגלות כוסמין במילוי תמרים וחלווה צילום: אסתי
מתכון למגולגלות כוסמין במילוי תמרים וחלווה / אסתי
המצרכים למגולגלות כוסמין במילוי תמרים וחלווה:
מצרכים בכוס חד פעמי קר
- 4 כוסות קמח כוסמין מלא
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/2 כוס קרם קוקוס
- 1 כוס פחות כף מיץ תפוזים טבעי
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפיה
למילוי:
- ממרח תמרים
אופן ההכנה למגולגלות כוסמין במילוי תמרים וחלווה:
- בקערה יוצקים את השמן, קרם קוקוס, מיץ תפוזים וסוכר וניל
- את הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד
- מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים
- מניחים בצק על נייר אפיה משומן מעט ומעל מניחים נייר נוסף מעט משומן
- מרדדים את הבצק לעלה דק ממש חשוב לרדד דק!
- מורחים ממרח תמרים ומפזרים מעט קינמון
- מזלפים מעט טחינה גולמית או חלווה מפוררת ומגלגלים לרולדה
- מניחים נייר אפיה על גבי תבנית ומסדרים את הרולדות במרווחים
- עושים חריצים כמעט עד הסוף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 30 -35 דק'
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות