מהמטבח הארגנטינאי
מתכון לרוטב צ’ימיצ’ורי טעים וקל להכנה
הרוטב הזה מגיע מהמטבח הארגנטינאי הוא מתאים במרינדה לבשרים צלויים על האש כמו סטייקים, אסאדו ועוד, הוא מורכב מירק קצוץ ומתובל בחמיצות מעודנת
- חני לוין
- ל' ניסן התשפ"ד
רוטב צ'מצ'ורי צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לרוטב צ’ימיצ’ורי טעים וקל להכנה / אפרת סיאצ'י
המצרכים לרוטב צ’ימיצ’ורי טעים וקל להכנה:
- 1/4 כוס שמן זית
- 3 שיני שום
- 1 כוס פטרוזיליה (אפשר לשלב כוסברה)
- 1/2 בצל סגול או לבן
- 1 גמבה אדומה חתוכה
- 1/2 פלפל צ’ילי אדום (אופציונלי)
- 2 כפות חומץ 5%,
- 1/2 כפית תבלין אורגנו
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור (לפי הטעם)
אופן ההכנה לרוטב צ’ימיצ’ורי טעים וקל להכנה:
- במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מחית אחידה
- שומרים את הרוטב במקרר ומשתמשים כמרינדה לבשרים על האש - סטייקים, אסאדו פרגיות ועוד...
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות