כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה קלילה וטעימה

מתכון ללחם במילוי גבינה ופסטו

מנה סופר קלילה להכנה וטעימה ברמות, המעטפת קראנצ'ית והפנים רך במיוחד, מנה חלבית המתאימה לארוחת ערב קלילה ומוצלחת

מתכון ללחם במילוי גבינה ופסטו
לחם גבינה צילום: שרה שבבו

מתכון ללחם במילוי גבינה ופסטו / שרה שבבו

המצרכים ללחם במילוי גבינה ופסטו:

  • כיכר לחם (בתמונה לחם מחמצת עם זיתי קלמטה. אפשר להכין גם עם חלה אם נשארה לכם משבת)
  • פרוסות עגבנייה
  • ממרח פסטו
  • גבינת מוצרלה או צהובה

אופן ההכנה ללחם במילוי גבינה ופסטו:

לחם גבינה צילום: שרה שבבו

  1. פורסים את הלחם כמעט עד הסוף ומורחים בין הפרוסות ממרח פסטו
  2. מניחים פרוסת עגבנייה וגבינה בין כל פרוסה ומזלפים מעל הכל שמן זית
  3. מפזרים מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך כ 20 דקות.
  4. בהגשה ניתן לפזר גבינת פרמזן מגורדת.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לארוחת ערב מתכון מתכון חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}