מנה קלילה וטעימה
מתכון ללחם במילוי גבינה ופסטו
מנה סופר קלילה להכנה וטעימה ברמות, המעטפת קראנצ'ית והפנים רך במיוחד, מנה חלבית המתאימה לארוחת ערב קלילה ומוצלחת
- חני לוין
- כ"ט ניסן התשפ"ד
לחם גבינה צילום: שרה שבבו
מתכון ללחם במילוי גבינה ופסטו / שרה שבבו
המצרכים ללחם במילוי גבינה ופסטו:
- כיכר לחם (בתמונה לחם מחמצת עם זיתי קלמטה. אפשר להכין גם עם חלה אם נשארה לכם משבת)
- פרוסות עגבנייה
- ממרח פסטו
- גבינת מוצרלה או צהובה
אופן ההכנה ללחם במילוי גבינה ופסטו:
לחם גבינה צילום: שרה שבבו
- פורסים את הלחם כמעט עד הסוף ומורחים בין הפרוסות ממרח פסטו
- מניחים פרוסת עגבנייה וגבינה בין כל פרוסה ומזלפים מעל הכל שמן זית
- מפזרים מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך כ 20 דקות.
- בהגשה ניתן לפזר גבינת פרמזן מגורדת.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות