בקראסט משגע
הלהיט ששיגע את כולם: מתכון מושלם ל'האני באטר טוסט'
נשארה לכם חלה משבת? כדאי לכם להכין 'האני באטר טוסט' הלהיט המקורמל ששיגע את כולם ואיזה כיף שהוא כזה קל להכנה | מתכון מעולה מארבעה מרכיבים בלבד ובהגשה עם כדור גלידה ורוטב טופי תקבלו מנת קינוח חגיגית ומפנקת
האני באטר טוסט צילום: שרה שבבו
מתכון מושלם ל'האני באטר טוסט' / שרה שבבו
המצרכים ל'האני באטר טוסט':
- 6 פרוסות חלה בעובי 3 ס"מ
- 200 גרם חמאה
- ½ כוס סוכר חום
- 4 כפות דבש
אופן ההכנה ל'האני באטר טוסט':
- חותכים את החלה לריבועים יפים ומסירים את הקשה מהצדדים
- בקערה שמים חמאה רכה, סוכר ודבש ומערבבים לקרם חלק
- מצפים את פרוסות החלה בתערובת החמאה מכל הצדדים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 5 דקות
- הופכים את פרוסות החלה ואופים 5 דקות נוספות ועד לקרמול
- מצננים מעט ומגישים עם כדור גלידה ורוטב טופי
- ניתן לשים גם קרם פרש, פירות, ריבה, שוקולד וכל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות