קלים וטעימים
מתכון לסהרוני בוטנים בציפוי שוקולד כשרים לפסח
קינוח חגיגי וטעים במיוחד, סהרוני בוטנים כשרים לפסח שתוכלו להכין בקלי קלות, בציפוי של שוקולד מריר או לבן תקבלו נשנוש מתוק ומלא עניין
- חני לוין
- י"ט ניסן התשפ"ד
סהרוני בוטנים בציפוי שוקולד כשרים לפסח צילום: אסתי
מתכון לסהרוני בוטנים בציפוי שוקולד כשרים לפסח / אסתי
המצרכים לסהרוני בוטנים בציפוי שוקולד כשרים לפסח:
- 3 כוסות בוטנים קלויים טחונים
- 1 כוס סוכר רגיל
- 1/4 כוס קוקוס
- 1/4 כפית אבקת אפיה
- 2 בצים L
- 1.5 כפות קמח מצה
לציפוי:
- 1 חב' שוקולד מריר
אופן ההכנה לסהרוני בוטנים בציפוי שוקולד כשרים לפסח:
- בקערה מכניסים את כלח מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת מרקם שיהיה קל ליצור סהרונים
- אם הבצק רטוב מידיי מוסיפים מעט בוטנים טחונים, אם יבש מוסיפים כפית או מעט יותר מביצה נוספת (שלישית)
- קורצים עיגולים מהבצק בגודל שווה קצת פחות מכדורי פררו רושה
- כל עיגול מגלגלים לרצועה מעט עבה
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים כל רצועה לצורת סהרון על גבי התבנית.
- ניתן בחלק מהעוגיות למרוח ביצה ולטבול בשברי בוטנים
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ 10 דקות עד 12 דקות .
- חשוב לא לייבש אותן מידי שהאפייה תהיה עד להזהבה קלה מאוד - שימו לב! הן יוצאות מהתנור רכות, לא להיבהל, כשהן מתקררות הן מתקשות מעט
- ממיסים חב' שוקולד מריר על בן מארי וטובלים את קצוות העוגיות בשוקולד.
- מקשטים כיד הדמיון ומכניסים למקרר ל 20 דקות להתייצבות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות