מוצלחת וטעימה
מתכון לעוגת גבינה פירורים אפויה כשרה לפסח
לכבוד החג: קבלו מתכון מעולה לעוגת גבינה פירורים האפויה בתנור וכשרה לפסח, מתאימה במיוחד לאחר בקידוש בבוקר
עוגת גבינה פירורים כשרה לפסח צילום: אסתי
מתכון לעוגת גבינה פירורים אפויה כשרה לפסח / אסתי
המצרכים לעוגת גבינה פירורים אפויה כשרה לפסח:
המידות בכוס חד פעמית קרה
לבסיס:
- 3 כוסות קמח מצה דק
- 3/4 כוס סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס שמן
- 1 ביצה L
- 1/2 כפית גרידת לימון
למילוי גבינה:
- 750 גרם גבינה לבנה
- 3 ביצים L
- 3/4 כוס סוכר
- 2 כפות פודינג וניל
- 1/4 כפית גרידת לימון
אופן ההכנה לעוגת גבינה פירורים אפויה כשרה לפסח:
הכנת הבצק:
- מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים בהדרגה כל פעם מעט מים 1/3 עד 1/2 כוס מים לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורים רטוב מעט
- משטחים את רוב הבצק בתבנית בינונית (קצת פחות מתבנית סטנדרטית)
- שומרים בצד חצי כוס פירורים לציפוי מעל
הכנת המילוי:
- מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה בעזרת כף בלבד
- יוצקים את תערובת הגבינות מעל הבצק שבתבנית ומעל הגבינות מפזרים את חצי כוס הפירורים ששמרנו בצד
- מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים במשך כ 45 עד 50 דקות .
- מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים על השיש
- מאחסנים במקרר לפחות 4 שעות ורק לאחר מכן חותכים לקוביות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות