בקלי קלות
מתכון לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח
קינוח טעים ומוצלח: עוגיות בוטנים מושלגות בקלי קלות שתוכלו להכין והילדים ייהנו מכל ביס
- חני לוין
- י"ז ניסן התשפ"ד
עוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח צילום: אסתי
מתכון לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח / אסתי
המצרכים לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח:
- 3 כוסות בוטנים קלויים טחונים
- 1 כוס סוכר רגיל
- 2 ביצים L שלמות
- 1/4 כפית ממרח תמרים
- קמצוץ אבקת אפיה (פחות מרבע כפית)
- 1/2 כפית קינמון
- 1.5 כפות קמח מצה
אופן ההכנה לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח:
- בקערה מערבבים הייטב את כל המצרכים - העיסה צריכה להיות מעט דביקה.
- מכניסים את העיסה למקפיא ל15 דקות להתייצבות .
- בעזרת ידיים מעט רטובות קורצים מהעיסה כדורים קטנים, מגלגלים וטובלים באבקת סוכר.
- מניחים את העוגיות בתוך עטרות נייר קטנות
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ12 דקות - עד שרואים שהעוגיות מתבקעות, ממתינים דקה שתיים ומוציאים.
- לא להשאיר מעבר לזמן כי הן מתייבשות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות