מתכון למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים כשר לפסח
מחפשים קינוח חגיגי ומוצלח? קבלו מתכון למוס שוקולד ופירורי אגוזים, קל להכנה טעים ומוצלח
- מירב מלכה
- ט"ו ניסן התשפ"ד
מוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים צילום: מירב מלכה
מתכון למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים / מירב מלכה
המצרכים למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים:
- 200 גרם שוקולד מריר עם
- 500 מל שמנת מתוקה
לבצק אגוזים:
- 1 כוס קמח תפוחי אדמה
- 1 כוס אגוזים גרוסים
- 1 ביצה
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים:
- ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 100 מל שמנת מתוקה ומערבבים הייטב עד לקבלת מרקם חלק
- בקערה נפרדת מקציפים הייטב 400 מל שמנת מתוקה עד לקבלת קצף עמיד
- מוסיפים את השוקולד המומס לתוך הקצפת ומערבבים באיטיות לאיחוד
הכנת בצק אגוזים:
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הבצק ומשטחים בתבנית אפייה
- מכניסים לאפייה במשך רבע שעה
- מוציאים, מצננים ומפוררים את הבצק
אופן הרכבת הקינוח:
- בתחתית הכוס מניחים פירורי בצק
- מעל מזלפים את המוס ומעליו שוב פירורים.
- שומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות