קל להכנה
מתכון לחטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח
הילדים כבר לא יגידו שאין מה לאכול: מתכון קל וטעים במיוחד לכבוד חג הפסח של חטיף שוקולד ושקדים מוצלח והכי חשוב קל להכנה
- מירב מלכה
- י"ג ניסן התשפ"ד
חטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח צילום: מירב מלכה
מתכון לחטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח / מירב מלכה.
המצרכים לחטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח:
- 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כפות סילאן
- 200 גרם שקדים פרוסים
- 1/4 כוס שמנת מתוקה / ריצ
אופן ההכנה לחטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח:
- מניחים כל קוביית שוקולד בתוך עטרת נייר (מנג'ט) ומניחים את כל העטרות בתבנית אפייה
- מכניסים את התבנית עם עטרות הנייר ובתוכן קוביות השוקולד, לתנור שחומם על 180 מעלות ואופים כ3 דקות עד לריכוך השוקולד
- מוציאים את התבנית עם העטרות מהתנור ומורחים את השוקולד בצורה אחידה בכל עטרה כך שייווצר לנו תחתית שוקולד
הכנת שכבת השקדים:
- ממיסים את הסילאן והסוכר ומערבבים היטב עד שהכל נמס
- מוסיפים את השמנת המתוקה לקבלת הקרמה ומכניסים פנימה את השקדים
- מערבבים הייטב את תערובת השקדים והסילאן עד שהתערובת מקבלת מרקם צמיגי
- מניחים שכבה מתערובת השקדים על העטרות שבתחתיתם השוקולד ומכניסים לאפיה של 10 דקות על 180 מעלות
- מוציאים מהתנור ומכניסים לאח"מ להקפאה עד להתייצבות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות