לכבוד חג הפסח
מתכון מפנק לבשר: אצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום
מחפשים להפתיע את האורחים? קבלו מתכון מפנק לאצבעות בשר אנטריקוט המתבשלות ביין אדום, בהגשה על מצע של פירה בטטה וירקות תקבלו מנה עיקרית משובחת לכבוד החג
- חני לוין
- י"ג ניסן התשפ"ד

אצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום צילום: באדיבות השף
מתכון לאצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום / שף קצנגולד
המצרכים לאצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום:
- אצבעות אנטריקוט
- שמן זית
- 1 כוס יין אדום יבש
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 3 כפות סוכר חום
אופן ההכנה לאצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום:
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את הנתחים במשך 2 דקות מכל הכיוונים עד להשחמה
- מעבירים את הנתחים בצורה מסודרת ויפה למגש של תנור ומוסיפים מעט שמן זית
- מוסיפים גם את היין האדום ומתבלים בעדינות עם מלח גס ופלפל שחור גרוס
- מעל הכל מפזרים בצורה שווה את הסוכר החום
- עוטפים היטב את המגש בנייר אפייה וב2 שכבות אטומות מאד של נייר כסף.
- מהדקים היטב את נייר הכסף לצידי המגש (חשוב מאד לעטוף היטב את מגש התנור שלא יצאו אדים במהלך הבישול בתנור)
- מבשלים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות במשך 5 עד 7 שעות
- מגישים על מצע של פירה בטטה לצד ירקות מאודים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות