לפסח ולכל ימות השנה
כשר לפסח: מתכון לקציצות קבב קטנות וטעימות
מתכוננים לחג? קבלו מתכון לקציצות קבב קטנות וטעימות במיוחד, מתאימות לטיגון ביתי או על האש כשיוצאים ליום כייף עם המשפחה בטבע, מתכון כשר לפסח שתוכלו לאמץ לכל ימות השנה
- חני לוין
- י"א ניסן התשפ"ד
קציצות קבב צילום: ניצה בן ישי
מתכון לקציצות קבב קטנות וטעימות / ניצה בן ישי
המצרכים לקציצות קבב קטנות וטעימות:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 200 גרם שומן כבש
- פטרוזיליה קצוצה דק
- בצל גדול קצוץ דק
- 5 שיני שום כתושות
- פלפל שאטה גרוס (לא חייב )
- 3 כפות מי סודה (לא אבקה)
- כמון
- פלפל שחור
- מעט מלח
- ניתן להוסיף מעט קינמון
אופן ההכנה לקציצות קבב קטנות וטעימות:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ומתחילים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה
- שימו לב בכדי שיתקבלו קציצות עסיסיות חשוב לתת לישה נמרצת לבשר.
- הלישה גורמת לשומן להתמוסס בבשר, לכן כדאי ללוש את הבשר לבד בקערה, אח"כ עם בצל והפטרוזיליה ועוד לישה עם התבלינים
- יוצרים מתערובת הבשר קציצות מאורכות
- מחממים במחבת עם שמן ומטגנים את הקבבים
- ניתן לשמור את הקבבים במקפיא ולהכין על המנגל ביום כייף
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות