קינוח חגיגי ומוצלח
טעימה וקלה להכנה: מתכון לעוגת שוקולד סופלה כשרה לפסח
העוגה הזו טעימה בטירוף והכי חשוב קלה להכנה, הכל בקערה אחת ויש לכם עוגת סופלה כשרה לפסח, בהגשה עם כדור גלידה וקצפת תקבלו קינוח חגיגי ומרשים במיוחד
- חני לוין
- י"א ניסן התשפ"ד
עוגת סופלה כשרה לפסח צילום: שרה שבבו
מתכון לעוגת שוקולד סופלה כשרה לפסח / שרה שבבו
המצרכים לעוגת שוקולד סופלה כשרה לפסח:
- 300 גרם שוקולד מריר (עדיפות ל70% קקאו)
- 200 גרם נטורינה
- 100 מ"ל שמן
- 7 ביצים L
- 200 גרם סוכר
- 150 גרם קורנפלור
אופן ההכנה לעוגת שוקולד סופלה כשרה לפסח:
- בקערה, שמים שוקולד, שמן ונטורינה ומחממים במיקרו או על האש עד להמסה
- מערבבים הייטב עד לקבלת קרם חלק ממתינים לצינון ומוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב
- מוסיפים קורנפלור וסוכר ומערבבים עד לאיחוד
- מעבירים את התערובת לתבנית קוטר 24 ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות
- העוגה מוכנה כשהשוליים יציבים ובמרכז מעט רוטט
- מצננים, פורסים ונהנים
- מומלץ להגיש את העוגה לצד כדור גלידה.
- העוגה הכי טעימה כשהיא חמימה אז מומלץ לחמם לפני ההגשה כמה שניות במיקרוגל
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות