תרצו להכין כל השנה
מתכון לעוגת גבינה פירורים נדירה כשרה לפסח
מתכון מעולה לעוגת גבינה עם שכבת קראמבל מושלמת, העוגה הזו כזאת טעימה שתרצו להכין אותה בכל ימות השנה ולא רק בפסח | שווה לנסות אותה - תשמרו את המתכון
- חני לוין
- ט' ניסן התשפ"ד
עוגת גבינה שמנת פירורים צילום: שרה שבבו
מתכון לעוגת גבינה פירורים נדירה כשרה לפסח / שרה שבבו
המצרכים לעוגת גבינה פירורים נדירה כשרה לפסח:
לקראמבל:
- 80 גרם שקדים טחונים
- 130 גרם קמח מצה
- 60 גרם קורנפלור
- 130 גרם סוכר
- 200 גרם חמאה
לקרם גבינה:
- 500 גרם גבינה
- 500 גרם שמנת להקצפה
- 1 כוס סוכר (ח"פ לשתיה חמה)
- 1 כפית מחית וניל / מקל וניל
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה לעוגת גבינה פירורים נדירה כשרה לפסח:
- בקערה, שמים את מרכיבי הקראמבל היבשים ומערבבים
- מוסיפים חמאה רכה ומערבבים - התערובת צריכה להיות פירורית
- משטחים בתבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות ועד שמזהיב בתחתית
- לאחר האפיה מפוררים את הקראמבל עם מזלג או קוצץ מזון
- משטחים חצי מכמות הקראמבל בתבנית עגולה ומהדקים היטב
הכנת מלית הגבינה:
- בקערה, שמים את מרכיבי המלית ומקציפים לקרם יציב.
- משטחים את הקרם על בסיס הקראמבל ומישרים
- מקפיאים שעה ואז מפזרים מעל את יתרת הקראמבל
- את העוגה מכניסים להקפאה למשך הלילה להתייצבות מלאה
- לאחר מכן מעבירים את העוגה למקרר ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות