מתכון לפחזניות כשרות לפסח
מתכון נהדר לקינוח חגיגי ומיוחד לכבוד החג, פחזניות כשרות לפסח במילוי קצפת פירות יער או כל מה שתבחרו
- חני לוין
- ח' ניסן התשפ"ד
פחזניות כשרות לפסח צילום: אסתי
מתכון לפחזניות כשרות לפסח / אסתי
המצרכים לפחזניות כשרות לפסח:
כוס מדידה: לפי כוס חד פעמי קר
לבצק:
- 1 כוס מים
- 1/4 כוס שמן
- קמצוץ מלח
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס קמח מצה טחון דק
- 3 ביצים M
לקצפת:
- 2 מכלי שמנת מתוקה / צימחית
- 4 כפות פודינג וניל / פירות יער
- 1 כף סוכר
לפיזור מעל:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה לפחזניות כשרות לפסח:
- בסיר מכניסים 1 כוס מים, 1/4 כוס שמן, קמצוץ מלח, 1 שקית סוכר וניל, מביאים לרתיחה ומכבים את האש
- מוסיפים כוס אחת של קמח מצה דק ומערבבים הייטב
- משאירים בצק לקירור מוחלט למשך חצי שעה עד שעה
- לאחר שהבצק התקרר לחלוטין מוסיפים 3 ביצים מדיום ומערבבים הייטב
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 עד 200 מעלות ואופים במשך כ 35 דקות או עד להזהבה .
- חשוב מאוד לא לפתוח את התנור במהלך האפיה!!!
הכנת הקצפת:
- מקציפים היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
- חותכים את הפחזניות וממלאים בקצפת
- מפזרים מעל הפחזניות אבקת סוכר ומגישים קר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות