קבלו מתכון גורמה לליל הסדר מבית 'אושן גורמה' - מתנה
פסח הוא חג שכולו חגיגה של מסורת. מסורת של מנהגים, שירים, נוסח ההגדה ומאכלים שעושים לכל בני המשפחה געגוע והנאה בכל שנה מחדש
- כתבה מקודמת
- ח' ניסן התשפ"ד
עבור עשרות אלפי בתי אב בחו"ל וגם בארץ, הדג האיכותי מבית 'אושן גורמה' היא כבר חלק מהמסורת המשפחתית, מסורת של סעודת ליל הסדר ושל פסח, עם דג איכותי ומשובח שמקורו בארה"ב.
בזכות מוצרי הדג הנפלאים ובזכות המתכון הסודי עם הטעם הממכר שהופך כל סעודת חג ומפגש משפחתי לחוויה טעימה ומרגשת יותר.
גם בפסח הזה, את מגוון מוצרי 'אושן גורמה' תוכלו למצוא בחנויות הקמעונאות ובמעדניות הבוטיק המובחרות, חפשו את העיצוב החדש ואת מארז החיסכון האטרקטיבי.
מארחים? הנה מתכון גורמה לליל הסדר שלא ישאיר אף סועד אדיש
דג בעשבי תיבול
המנה הזו היא סימפוניה של טעמים וריחות. תערובת עשבי תיבול טריים עם ניחוח השום המענג ופרץ המתיקות של עגבניות השרי מוסיפים איזון הרמוני במרקם העדין של קציצות הדג האפויות של אושן גורמה ומביאים יחדיו יצירת מופת קולינרית אמיתית שמשאירה חשק לעוד.
מוצרים:
- 1 רול וויט פיש של 'אושן גורמה' שהופשר במשך לילה במקרר
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 צרור בזיליקום
- מעט נענע
- 2 שיני שום
- 10 יחידות עגבניות שרי
- מעט זיתי קלמטה חצויים
- צנוברים
- שמן זית לימון
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. קוצצים פטרוזיליה, בזיליקום (רק את העלים), נענע, ושיני שום, ומערבבים בקערה. חותכים את עגבניות השרי לחצאים או רבעים.
2. חותכים את הדג לפרוסות, ומסדרים על תבנית אפיה.
3. מתבלים את הדג עם מעט מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. מסדרים על הדג חלק מעשבי התיבול, שום, וצנוברים. מסדרים מסביב לדג את עגבניות השרי, זיתי קלמטה, ועשבי התיבול.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות.
למתכוני גורמה נוספים הקליקו כאן>>
פסח כשר טעים ושמח
מלא בניחוחות של מאכלי חג וטעמי בית מרגשים,
אושן גורמה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות