טעימה ומוצלחת
מתכון לעוגת קרמבו לבנה כשרה לפסח
עוגה מיוחדת וטעימה במיוחד, מתכון לעוגת קרמבו חלבית כשרה לפסח, מוצלחת וטעימה, קינוח חגיגי חלבי שלא תפסיקו לנשנש
- חני לוין
- ג' ניסן התשפ"ד
עוגת קרמבו לבנה כשרה לפסח צילום: שרה שבבו
מתכון לעוגת קרמבו לבנה כשרה לפסח / שרה שבבו
המצרכים לעוגת קרמבו לבנה כשרה לפסח
לבסיס:
- 4 ביצים
- ½ כוס סוכר
- 2 כפות שמן
- ½ כוס אבקת שקדים
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- ½ כוס קורנפלור
- ½ כפית אבקת אפיה
למילוי:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 4 כפות אינסטנט פודינג
- 2 כפות אבקת סוכר
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד לבן
- 100 מל שמנת מתוקה
אופן ההכנה לעוגת קרמבו לבנה כשרה לפסח:
עוגת קרמבו לבנה. קרדיט - שרה שבבו. מוזיקה - pixabay
- תחילה מקציפים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה.
- מוסיפים שמן תוך כדי הקצפה.
- לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים רק עד לאיחוד.
- מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות 10 דקות ועד שקיסם שנועצים יוצא נקי.
- מצננים ועוברים להכנת הקרם
- בקערה שמים את כל מרכיבי הקרם ומקציפים לקרם יציב
- מזלפים על שכבת הספוג, מישרים ומעבירים למקפיא לשעה.
הכנה הציפוי:
- בקערה שמים שוקולד לבן ושמנת מתוקה, מחממים במיקרוגל דקה, מערבבים לקרם חלק ללא גושים. מצפים את העוגה ומקשטים עם שוקולד לבן מגורד.
- את העוגה שומרים במקרר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות