גבוהה ומוצלחת
מתכון לעוגת אגוזים כשרה לפסח
מכוננים לפסח? קבלו מתכון ראשון לעוגת אגוזים כשרה לפסח, גבוהה ומוצלחת, בציפוי גנאש שוקולד חלק תקבלו עוגה טעימה ומלאת עניין
- נועם זיגדון
- ב' ניסן התשפ"ד
עוגת אגוזים כשרה לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת אגוזים כשרה לפסח / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת אגוזים כשרה לפסח:
כוס מדידה חד פעמית חמה
העוגה מתאימה לתבנית בנונית
- 5 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- ½+1 כוסות אגוזי מלך קצוצים
- ½ כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס קמח שקדים
- ½ כוס קוקוס
- ½ כוס קמח תפוחי אדמה או קורנפלור
- 1 כף נס קפה
- 1 אבקת אפיה
אופן ההכנה לעוגת אגוזים כשרה לפסח:
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
- את החלבונים מקציפים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב
- את החלמונים מכניסים לקערה נפרדת ומוסיפים להם חצי כוס סוכר, שמן ואבקת אפיה ומערבבים היטב עד לקבלת גוון בהיר
- מוסיפים את מיץ התפוזים ושאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה
- מקפלים את החלבונים והחלמונים באיטיות עד לקבלת בלילה אחידה
- יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° מעלות ואופים במשך כ-45 דקות
- מוצאים את העוגה מהתנור מצננים מעט ומצפים בגנאש שוקולד או מפזרים אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות