כ"ט כסלו התשפ"ה
30.12.2024
טעימה ומוצלחת

מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת

מתכון מוצלח לפשטידה מיוחדת וטעימה, פשטידת קישואים ותפוחי אדמה בשילוב ירק קצוץ ותיבול אנין תעניק לכם תוספת נהדרת לכל ארוחה

מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת
פשטידת קישואים ותפוחי אדמה צילום: נועם זיגדון

מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת / נועם זיגדון

המצרכים לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת:

  • 4 קישואים גדולים
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל גדול
  • 4 ביצים L
  • ½ כף אבקת מרק
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כוס קמח תופח

אופן ההכנה לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת:

  1. בפומפייה גסה מגרדים את תפוחי האדמה, הבצל והקישואים
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים הייטב
  3. מחממים סיר עם ¼ כוס שמן ועבירים את תערובת הירקות פנימה
  4. מבשלים על הגז עם סיר מכוסה במשך כ- 10 דקות עד שקצוות מקבלות גוון שחום 
  5. מכבים את האש ומעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 40 עד 50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת.
  6. מוציאים מהתנור ממתינים לצינון, חותכים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לפשטידת קישואים מתכון פשטידה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}