טעימה ומוצלחת
מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת
מתכון מוצלח לפשטידה מיוחדת וטעימה, פשטידת קישואים ותפוחי אדמה בשילוב ירק קצוץ ותיבול אנין תעניק לכם תוספת נהדרת לכל ארוחה
- נועם זיגדון
- א' ניסן התשפ"ד

פשטידת קישואים ותפוחי אדמה צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת:
- 4 קישואים גדולים
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל גדול
- 4 ביצים L
- ½ כף אבקת מרק
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כוס קמח תופח
אופן ההכנה לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת:
- בפומפייה גסה מגרדים את תפוחי האדמה, הבצל והקישואים
- מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים הייטב
- מחממים סיר עם ¼ כוס שמן ועבירים את תערובת הירקות פנימה
- מבשלים על הגז עם סיר מכוסה במשך כ- 10 דקות עד שקצוות מקבלות גוון שחום
- מכבים את האש ומעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 40 עד 50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת.
- מוציאים מהתנור ממתינים לצינון, חותכים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

תגובות (6)
1.
14/10/21 01:07
2.
14/10/21 06:45
3.
14/10/21 09:32
15/10/21 00:36
0
0
4.
14/10/21 09:32
14/10/21 12:09
0
0
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות