טעימה ומוצלחת
מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת
מתכון מוצלח לפשטידה מיוחדת וטעימה, פשטידת קישואים ותפוחי אדמה בשילוב ירק קצוץ ותיבול אנין תעניק לכם תוספת נהדרת לכל ארוחה
- נועם זיגדון
- א' ניסן התשפ"ד
פשטידת קישואים ותפוחי אדמה צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת:
- 4 קישואים גדולים
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל גדול
- 4 ביצים L
- ½ כף אבקת מרק
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כוס קמח תופח
אופן ההכנה לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת:
- בפומפייה גסה מגרדים את תפוחי האדמה, הבצל והקישואים
- מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים הייטב
- מחממים סיר עם ¼ כוס שמן ועבירים את תערובת הירקות פנימה
- מבשלים על הגז עם סיר מכוסה במשך כ- 10 דקות עד שקצוות מקבלות גוון שחום
- מכבים את האש ומעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 40 עד 50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת.
- מוציאים מהתנור ממתינים לצינון, חותכים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות