טעם של פעם
הכי טעים: מתכון לדג מושט עם פול כמו של הסבתות
לכל חובבי הטעם של פעם, קבלו מתכון מוצלח וטעים לדגי מושט כמו של הסבתות, מתבשלים יחד עם פולים, רצועות גמבות ופרוסות עגבניה, מתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם ארוחה מושלמת
- נועם זיגדון
- א' ניסן התשפ"ד
דג מושט עם פול וגמבות צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג מושט עם פול כמו של הסבתות / נועם זיגדון
המצרכים לדג מושט עם פול כמו של הסבתות
- 4 דגי מושט מפולט
- 1-2 כוסות פול טרי או קפוא
- 1-2 גמבות פרוסות
- 1 פלפל חריף יבש או טרי
- 1 עגבנייה בשלה פרוסה
- ½ ראש שום
- 1 צרור כוסברה קצוצה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אבקת מרק
- 1 כוס מים
- ½ כוס שמן
אופן ההכנה לדג מושט עם פול כמו של הסבתות:
- מניחים את הגמבות, השום, הפול, העגבניות, הפלפל חריף ומעט כוסברה בתחתית הסיר
- מעל הכל מסדרים את הדגים
- בקערית נפרדת מערבבים הייטב את התבלינים, השמן והמים ושופכים מעל הדגים
- מפזרים את יתר הכוסברה ומבשלים על אש בנונית בסיר מכוסה במשך כחצי שעה
- מוצאים ומתענגים
- ניתן להגיש גם לצד אורז לבן / קוסקוס / כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות