טעימים בטירוף: מתכון לכדורי פירה וגבינת פרמזן קריספיים
מתכון לכדורי תפוח אדמה מתפוצצים, מתאימים כנשנוש לארוחת ערב או כתוספת לארוחת צהריים, קריספיים וטעימים בטירוף שפשוט לא תפסיקו להכין אותם
- חני לוין
- כ"ט אדר ב' התשפ"ד
כדורי פירה ופרמזן צילום: שרה שבבו
מתכון לכדורי פירה וגבינת פרמזן קריספיים / שרה שבבו
המצרכים לכדורי פירה וגבינת פרמזן קריספיים:
- 8 תפוח אדמה
- 6 כפות קורנפלור
- 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל
- 1 כפית אבקת מרק פטריות / רגיל
אופן ההכנה לכדורי פירה וגבינת פרמזן קריספיים:
כדורי פירה ופרמזן קריספיים - שרה שבבו - מוזיקה - pixabay
- קולפים את תפוח האדמה וחותכים לחצאים
- מעבירים לסיר מכסים במים ומבשלים עד לריכוך
- מסננים אתת המים ומועכים לפירה
- מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים הייטב לאיחוד
- יוצרים כדורים קטנים בקוטר 2.5 ס"מ ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה
- מעבירים למסננת ובהגשה מפזרים מלח, קצת ירק וגבינת פרמזן
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות