קריספיים וטעימים
מתכון לסיגרים מטורטיות במילוי בשר
תוספת בשרית הולמת והכי טעימה שיש, מתכון לסיגרים במילוי בשר קריספיים בטירוף ונדירים המורכבים מטורטיות, בהגשה לצד סלטים וירקות אהובים תקבלו מנה מוצלחת וטעימה
- חני לוין
- כ"ג אדר ב' התשפ"ד
סיגרים במלית בשר צילום: שרה שבבו
מתכון לסיגרים מטורטיות במילוי בשר / שרה שבבו
המצרכים לסיגרים מטורטיות במילוי בשר:
- 1 חבילת טורטיות גדולות
למילוי:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 2 בצלים גדולים
- 5 שיני שום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית כמון
- 1 כפית ראס אל חנות
- מעט צ'ילי גרוס (בהתאם לחריפות הרצויה)
אופן ההכנה לסיגרים מטורטיות במילוי בשר:
- בסיר רחב שמים מעט שמן, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך מספר דקות
- מוסיפים את הבשר טחון, שום, תבלינים ומבשלים במשך חצי שעה תוך ערבוב מיד פעם, חשוב לפורר את הבשר בעזרת כף או מזלג.
- מכבים את האש ומצננים הייטב את הבשר
- מעבירים את הבשר למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בשר קצוץ דק.
- חוצים את הטורטיות לשני חצאים, מניחים מלית בשר, מקפלים ומגלגלים
- חשוב להדביק את הקצה עם דבק קמח בכדי שלא יפתחו במהלך הטיגון (מערבבים קמח ומים עד למרקם יוגורט ועם זה מדביקים)
- מעבירים את הסיגרים לטיגון שהשמן יהיה בגובה הסיגרים
- מטגנים עד שמשחים מעט בתחתית ולאח"מ הופכים אותם (שימו לב זה קורה מהר)
- מגישים מיד לאחר הטיגון כשהסיגרים חמים לצד טחינה, מטבוחה, ירקות וכל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות