מתכון לסירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר
מתכון נהדר לסירות תפוחי אדמה במלית של גבינת צ'דר, עגבניות ושמיר, מאכל חלבי מושלם המתאים כמנת פתיחה לסעודה חלבית חגיגית
- חני לוין
- כ"ב אדר ב' התשפ"ד
סירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר צילום: שושנה וויס
מתכון לסירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר / שף יהודה ראובני
רמת קושי: קל. כמות: 2-3 סועדים. זמן הכנה: 30 דקות
המצרכים לסירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר:
- 4 תפוחי אדמה גדולים
- 150 גרם גבינת צ’דר מגורדת
- קורט מלח ופלפל שחור
- 1 עגבנייה חתוכה לקוביות
- 1/4 צרור שמיר
- 60 גרם חמאה
- 1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה לסירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר:
- שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה. לאחר מכן מכניסים אותם לשקית הפלא לבישול תפו"א במיקרוגל ומכניסים לבישול למשך 4 דקות במיקרו. לאחר מכן הופכים אותם ומכניסים לעוד 2 דקות. (ניתן לאפות בתנור למשך 40-45 דקות על 180 מעלות).
- לאחר שהתרככו חוצים אותם ל-8 חצאים ובעזרת כפית מוציאים בזהירות את תוכנם של תפוחי האדמה ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את החמאה, השמנת החמוצה והתבלינים ומועכים
- מערבבים הכל ביחד עד שהחמאה נמסה והתערובת אחידה.
- מחזירים את תערובת תפוחי האדמה אל תוך הקליפות הריקות, מפזרים מעל את הגבינה המגוררת ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות. ל-15 דקות, עד שהגבינה מבעבעת. מפזרים מעל שמיר קצוץ (ולמי שאוהב אפשר גם בצל ירוק קצוץ) ומגישים חם.
המתכון באדיבות: מגזין המטבח
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות