מתכון לבראוניז שוקולד ואגוזים ללא סוכר
מחפשים מתכון לעוגה ללא גלוטן וללא סוכר? קבלו מתכון נהדר לבראוניז שוקולד ואגוזים מוצלחת וטעימה בקלי קלות, במרקם פאדג', טעים שאי אפשר להפסיק לאכול
- חני לוין
- ח' אדר ב' התשפ"ד

בראוניז שוקולד ואגוזים צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לבראוניז שוקולד ואגוזים ללא סוכר / אפרת סיאצ'י
המצרכים לבראוניז שוקולד ואגוזים ללא סוכר:
תבנית אינגליש קייק
לעוגה:
- 1/4 כוס (50 ג’) שמן קנולה
- 100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
- 1/4 כוס “כמו סוכר” (או כל ממתיק אחר במתיקות של רבע כוס סוכר)
- 2 ביצים
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס (60 ג’) אגוזי מלך טחונים
אופן הכנה לבראוניז שוקולד ואגוזים ללא סוכר:
- בקערית במיקרוגל או בסיר על אש נמוכה ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים לתערובת חלקה.
- בקערה מכניסים את הביצים ומערבבים הייטב בעזרת מטרפה תוך הוספת "כמו סוכר". לאח"מ מוסיפים את השוקולד המומס, תמצית וניל ואגוזים טחונים ומערבבים הייטב לקבלת בלילה אחידה
- יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ומשטחים הייטב
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך כ-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
- מוציאים מהתנור מצננים מעט, חותכים לריבועים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות