כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
בצק שמתמוסס בפה

מתכון מנצח לעוגיות אלפחורס

מתכון מוצלח לעוגיות אלפחורס מושלמות מבצק שמתמוסס בפה ולא נסדק באפייה, העוגיות שתמיד כיף לאכול כשמתחשק להתפנק על משהו מתוק

מתכון מנצח לעוגיות אלפחורס
עוגיות אלפחורס צילום: שרה שבבו

מתכון מנצח לעוגיות אלפחורס / שרה שבבו

המצרכים לעוגיות אלפחורס מוצלחות:

לבצק:

  • 300 גרם קמח
  • 300 גרם קורנפלור
  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 2 חלמונים
  • 400 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

למילוי:

  • ריבת חלב (שתהיה יציבה)
  • קוקוס

אופן ההכנה לעוגיות אלפחורס מוצלחות:

עוגיות אלפחורס - שרה שבבו

  1. בקערה מערבלים הייטב חמאה עם אבקת סוכר וסוכר וניל במשך מספר דקות.
  2. מוסיפים את החלמונים, קורנפלור וקמח ומערבבים רק עד לאיחוד.
  3. עוטפים את הבצק בנילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
  4. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ
  5. קורצים עיגולים ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך 10 דקות (העוגיות צריכות להישאר לבנות)
  7. מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
  8. לאחר הצינון מזלפים ריבת חלב בנדיבות ומצפים בקוקוס.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון אלפחורס עוגיות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}