בצק שמתמוסס בפה
מתכון מנצח לעוגיות אלפחורס
מתכון מוצלח לעוגיות אלפחורס מושלמות מבצק שמתמוסס בפה ולא נסדק באפייה, העוגיות שתמיד כיף לאכול כשמתחשק להתפנק על משהו מתוק
עוגיות אלפחורס צילום: שרה שבבו
מתכון מנצח לעוגיות אלפחורס / שרה שבבו
המצרכים לעוגיות אלפחורס מוצלחות:
לבצק:
- 300 גרם קמח
- 300 גרם קורנפלור
- 200 גרם אבקת סוכר
- 1 סוכר וניל
- 2 חלמונים
- 400 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
למילוי:
- ריבת חלב (שתהיה יציבה)
- קוקוס
אופן ההכנה לעוגיות אלפחורס מוצלחות:
עוגיות אלפחורס - שרה שבבו
- בקערה מערבלים הייטב חמאה עם אבקת סוכר וסוכר וניל במשך מספר דקות.
- מוסיפים את החלמונים, קורנפלור וקמח ומערבבים רק עד לאיחוד.
- עוטפים את הבצק בנילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
- מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ
- קורצים עיגולים ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך 10 דקות (העוגיות צריכות להישאר לבנות)
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
- לאחר הצינון מזלפים ריבת חלב בנדיבות ומצפים בקוקוס.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות