מנת פרווה נדירה
מתכון לפוטטוס קריספיים והכי טעימים שיש
מתכון לרבעי תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומושלמים, מתובלים במתבל מיוחד המעניק את טעמו המושלם לארוחת פרווה נדירה, בהגשה לצד מיונז וקטשופ תקבלו מנה מוצלחת מלאת טעמים
- חני לוין
- א' אדר ב' התשפ"ד
פוטטוס קריספיים והכי טעימים שיש צילום: שרה שבבו
מתכון לפוטטוס קריספיים והכי טעימים שיש / שרה שבבו
המצרכים לפוטטוס קריספיים והכי טעימים שיש:
- 8 תפוחי אדמה בינוניים עם הקליפה שטופים וחתוכים לרבעים
לרוטב:
- 3 כפות קורנפלור
- 1 כף פפריקה
- 1 כף טוסקנה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שטוחה פלפל
- 1 כפית אבקת מרק
- 1 כף מיונז
- 2 כפות קטשופ
- ¼ כוס מים
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה לפוטטוס קריספיים והכי טעימים שיש:
פוטטוס קריספיים - קרדיט - שרה שבבו - מוזיקה - pixabay
- מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים, מכסים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
- מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים הייטב לאיחוד
- מברישים את תפוחי האדמה ברוטב בנדיבות.
- ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך כשעה וחצי ועד שמשחים.
- מגישים עם קטשופ ומיונז ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות