מתכון לסלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור
סלט ברוקולי עסיסי בריא ומשובח, משולב במגוון ירקות ססגוניים, גזר, בטטה, קישוא וקוביות בצל סגול, צלויים בתנור בתיבול אנין | סלט המתאים כארוחת בריאות לערב או בוקר
- חני לוין
- ל' אדר א' התשפ"ד
סלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לסלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור / אפרת סיאצ'י
המצרכים לסלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור:
- 400 גרם פרחי ברוקולי
- 2 גזרים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות
- 3 קישואים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 בצל קטן (רצוי סגול) חתוך לקוביות גדולות
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית שטוחה מלח
- מעט פלפל שחור
אופן ההכנה לסלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור:
- בקערה מכניסים את כל הירקות ומוסיפים שמן זית, מלח ופלפל שחור
- מערבבים הייטב ומעבירים את הירקות המתובלים מלבד הברוקולי לתבנית ענקית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם על 190 מעלות ואופים במשך 30 דקות.
- לאחר 30 דקות מוציאים בזהירות את התבנית ומוסיפים את הברוקולי. מחזירים לתנור ואופים 30 דקות נוספות
- מגישים בקערה גדולה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י מתכונים ב10 דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות