באווירת חודש אדר
מתכון למאפינס בציפוי גנאש עם סוכריות וכובעי ליצן
אוהבים להפתיע את הילדים? קבלו מתכון שיעשה להם את חודש אדר, מאפינס במלית מטבע שוקולד, בציפוי גנאש וסוכריות צבעוניות ובשילוב של כובע ליצן הנותן את המראה הפורימי למאפה ביתי מושלם
- נועם זיגדון
- כ"ח אדר א' התשפ"ד
מאפינס ליצן צילום: נועם זיגדון
מתכון למאפינס בציפוי גנאש וכובעי ליצן / נועם זיגדון
המצרכים למאפינס בציפוי גנאש וכובעי ליצן:
למאפינס:
- 250 מ"ל שמנת צמחית או מתוקה
- 1 ביצה L
- ⅔ כוס סוכר
- ¼ כוס שמן
- ½+1 כוסות קמח
- 1 כפית תמצית וניל
- מטבעות שוקולד
לגנאש:
- ½ כוס שמנת מתוקה/צמחית
- 100 גרם שוקולד מריר
לקישוט:
- סוכריות צבעוניות
- עדשים
- גביעי גלידה
אופן ההכנה למאפינס בציפוי גנאש וכובעי ליצן:
- מקציפים במטרפה את הביצה עם השמנת המתוקה, התמצית וניל והשמן, מוסיפים את הסוכר והקמח ומערבבים הייטב עד לקבלת בלילה חלקה
- יוצקים את הבלילה לתבניות מאפינס ומטביעים בכל אחד מטבע שוקולד
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד שקיסם יוצא יבש
הכנת הגנאש:
- ממיסים במיקרוגל או על האש את השמנת עם השוקולד עד לקבלת שוקולד חלק
- מורחים את הגנאש על כל מאפינס ומקשטים בסוכריות צבעוניות
- לוקחים גביעי גלידה ובכל גביע גלידה מדביקים בעזרת הגנאש שלוש עדשים צבעוניים למראה פורימי ועליז
- מניחים כל גביע על מאפינס ומגישים לילדים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות