לא תפסיקו לנשנש
מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות
מתכון נהדר לסהרוני שקדים המצופים בפרוסות שקדים ובציפוי אבקת סוכר המעניקה לעוגיות טעם נפלא, לא תפסיקו לנשנש אותן
- נועם זיגדון
- כ"ב אדר א' התשפ"ד
סהרוני שקדים צילום: נועם זיגדון
מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות / נועם זיגדון
המצרכים לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
כ-50 עוגיות
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס שקדים טחונים
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 100 גרם אבקת סוכר
- 150 גרם חמאה או מחמאה רכה
- 3 חלמונים L
- 4 כפות סירופ מייפל (לא חובה)
- 1 כפית תמצית שקדים
לציפוי:
- 3 חלבונים
- 150 גרם שקדים פרוסים
אופן ההכנה לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות:
- בקערה מכניסים כל החומרים לבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, נעים לעבודה.
- יוצרים מהבצק סהרונים, טובלים בחלבון ומגלגלים בפרוסות שקדים.
- מניחים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים במשך כ-15 דקות
- לאחר האפיה, ממתינים לצינון ומפזרים אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות