י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
לא תפסיקו לנשנש

מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות

מתכון נהדר לסהרוני שקדים המצופים בפרוסות שקדים ובציפוי אבקת סוכר המעניקה לעוגיות טעם נפלא, לא תפסיקו לנשנש אותן

מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות
סהרוני שקדים צילום: נועם זיגדון

מתכון לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות / נועם זיגדון

המצרכים לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות:

כוס מדידה חד פעמית חמה

כ-50 עוגיות

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 150 גרם חמאה או מחמאה רכה
  • 3 חלמונים L
  • 4 כפות סירופ מייפל (לא חובה)
  • 1 כפית תמצית שקדים

לציפוי:

  • 3 חלבונים
  • 150 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה לסהרוני שקדים אקסטרה טעימות:

  1. בקערה מכניסים כל החומרים לבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, נעים לעבודה.
  2. יוצרים מהבצק סהרונים, טובלים בחלבון ומגלגלים בפרוסות שקדים.
  3. מניחים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים במשך כ-15 דקות
  4. לאחר האפיה, ממתינים לצינון ומפזרים אבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון עוגיות סהרוני שקדים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}