מנת פרווה מוצלחת
מתכון לקבב דגים עסיסי ומלא כל טוב
אם מתחשק לכם קציצת דגים עסיסית ומלאה בכל טוב, המתכון הזה בדיוק בשבילכם, דג טחון המשולב בגזר מגורד, ירק קצוץ, בצל ושלל תבלינים המעניקים טעם משובח לקבב עסיסי ומלא עניין,
- חני לוין
- כ' אדר א' התשפ"ד
קבב דגים צילום: ניצה בן ישי
מתכון לקבב דגים עסיסי ומלא כל טוב / ניצה בן ישי
המצרכים לקבב דגים עסיסי ומלא כל טוב:
לקבב:
- 1 ק"ג מושט או דג לבן אחר, נקי מעור, קצוץ ידנית (אפשר גם במעבד מזון...)
- 5 שיני שום כתושות
- 2 בצלים קצוצים דק
- 1 גזר מגורד
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור
- כמון
- צ'ילי חריף
- 3 ביצים
- 2 כפות שמן זית
- 3/4 כוס קמח מצה או פירורי לחם (אפשר גם 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות)
לרוטב:
- 3 כפות מיונז
- 1 כף חרדל
- 1 כף שום כתוש
- 1 כף דבש
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לקבב דגים עסיסי ומלא כל טוב:
- בקערה מערבבים הייטב את כל המצרכים עד לקבלת עסיה אחידה
- בעזרת ידיים משומנות מעט, יוצרים קציצות בצורת קבב. (קציצות מוארכות )
- מניחים את הקציצות בקערה או תבנית ומכניסים למקרר למשך חצי שעה
- מחממים מחבת עם שמן לא עמוק ומטגנים על להבה בינונית כל קבב מכל הכיוונים עד להשחמה
הכנת הרוטב:
- מערבבים הייטב את כל המרכיבים יחד ומזלפים על הקבבים
- מגישים לצד פירה / אורז / צ'יפס או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות