לחובבי הטעם האסיאתי
מתכון למוקפץ ברוטב מתקתק
לכל חובבי הטעם האסיאתי, קבלו מתכון מהיר וטעים למוקפץ בשרי עשיר בירקות ומתאים כתוספת לכל ארוחת צהריים, בהגשה לצד אורז לבן, אטריות או כל מה שאוהבים
- מירב מלכה
- י"ב אדר א' התשפ"ד
מוקפץ ברוטב מתקתק צילום: מירב מלכה
מתכון למוקפץ ברוטב מתקתק / מירב מלכה
המצרכים למוקפץ ברוטב מתקתק:
- 1 בצל קצוץ
- 2 גזרים חתוכים לרצועות
- 2 קישואים חתוכים לרצועות
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
- 1 פלפל כתום חתוך לרצועות
- 3 חזה עוף חותך לרצועות
לרוטב:
- צ'ילי מתוק
- פלפל שחור גרוס
- קומץ מלח
- 3 כפות סילאן
אופן ההכנה למוקפץ ברוטב מתקתק:
- מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הגזרים, קישואים, גמבה, פלפל ירוק, פלפל כתום ורצועות חזה העוף ומטגנים תוך הקפצה עד להשחמה נאה
- מוסיפים מעט רוטב צ'ילי מתוק, מעט פלפל שחור גרוס, קומץ מלח ו3 כפות סילאן
- מערבבים הייטב לאיחוד ומבשלים עוד 10 דקות תוך ערבוב מידי פעם
- מגישים חם ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות