מתכון לפירה בטטה ברוטב צ'ילי חריף
מתכון לפירה בטטה שיוסיף המון יוקרה לשולחן שלכם, פירה בטטה ברוטב צ'ילי, עם פטריות, אגוזים וירק קצוץ, בהגשה על עלי חסה, בייבי או עלי סלרי תקבלו מנה מלאת יופי וטעם משובח
- מירב מלכה
- ז' אדר א' התשפ"ד
פירה בטטה ברוטב צ'ילי חריף צילום: מירב מלכה
מתכון לפירה בטטה ברוטב צ'ילי חריף / מירב מלכה
המצרכים לפירה בטטה ברוטב צ'ילי חריף:
- 1 בטטה גדולה
- צרור כוסברה קצוצה
- חופן אגוזים גרוסים / שלמים (איך שאוהבים)
- 3 פטריות קצוצות
- 2 כפות צ'ילי חריף
- 1 כף שמן זית
אופן ההרכנה לפירה בטטה ברוטב צ'ילי חריף:
- מבשלים את הבטטה כשהיא שלימה עם הקליפה במים עד לריכוך
- חוצים את הבטטה ל2 לרוחב (כך שייווצרו כמין 2 סירות)
- מרוקנים את חצאי הבטטה בעזרת כפית אך משאירים את הדפנות .
- מעבירים את תכולת הבטטה לקערה ומרסקים לפירה
- מוסיפים לפירה הבטטה צרור כוסברה קצוצה, חופן אגוזים, פטריות, 2 כפות צ'ילי חריף וכף שמן זית
- מערבבים הייטב את הפירה וממלאים את חצאי הבטטה.
- מגישים חם על עלי כרפס / חסה / עלי ביבי / כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות